Boshe, ile bedzie tematow na jeden i ten sam temat.
Tak do kazdego jest potrzebny... moze gdzies znajdziesz na allegro jakis inny do kompa bez przedwzmacniacza lub mixera.
Witam ja kupiłem sobie taki mikrofon dynamiczny http://www.allegro.pl/ite...azusa_gwar.html i myślałem że nie będę mógł nadawać bo nie miałem przedwzmacniacza. Ale co się okazało normalnie mi odbiera. Tylko musiałem pobawić się w ustawieniach no i kupić przejściówkę.
działać będzie działał, ale jeśli to mono to tylko na jednym kanale.. dlatego będziesz musiał kupić przejściówkę. I tak będziesz miał bardzo słaby sygnał więc polecam jakiś przedwzmacniacz albo mikser. Pozdrawiam
mam nadzieje ze podniesiesz swój poziom bo myslałem ze jesteś wporzo robiąc ludzią za free grafiki, dlatego doceń że oddałem to za free a ktoś sobie stopke podmienia
Pomógł: 4 razy Wiek: 16 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 110 Skąd: Toruń
Wysłany: Sob 02 Sty, 2010
Moje Radio:www.discofm.pl k.disco-polo
Electr0, chętnie bym Ci coś polecił ale aktualnie sam szukam czegoś dla siebie .
W Lidlu ostatnio widziałem za 90zł w tym były dwa mikro, na allegro ok 70zł.
Electr0, chętnie bym Ci coś polecił ale aktualnie sam szukam czegoś dla siebie .
W Lidlu ostatnio widziałem za 90zł w tym były dwa mikro, na allegro ok 70zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
radio internetowe, jak stworzyć, jak zacząć, szablony radiowe, skrypty radiowe, support shoutcast, prezenterzy, mixery, konsole, dj, licencja zaiks, licencja radiowa, jak założyć radio, jaką licencję kupić, do radia, cast, centrum shoutcast, forum o radiach internetowych, własne radio internetowe