Wysłany: Wto 19 Sty, 2010 Zatrudnie sie na stałe w radiu
Witam wszystkich Zatrudnie sie jako prezenter a wiec krotko o mnie
ksywa mały
wiek 20
staz 3 rok leci
soft vdj
co gram głownie komercyjne electro house
gdzie grałem na stałe nie istniejaca juz interstacja ,radio zakaz,megarytm,
goscinnie radiopalermo,crazyfm,magichfresh,radiofx,inferno,megarytm, i to narazie tyle co pamietam hehe jak sobie cos przypomne to dopisze:)
czekam oczywiscie na powazne oferty pozdrawiam
ps. jakies demko dodam na czasie:)
kontakt gadu 17184836
A wiec miało byc demko no ale mysle ze lepiej bedzie jak przedstawie wam wczorajsza audycje goscinna w radiu palermo z poczatku kilka sekund gra autopilot heh nie robiłem obrobki takze wybaczcie:) i niestety mikrofon mam na jeden kanał
Chcialem Ci powiedziec ze słychać Cię w prawym kanale tak jak mnie. Pewnie masz mikrofon dynamiczny. Nie wiem czy ktoś by chciał się przyjąć do radia z niesprawnym mikrofonem, bo mnie nie chcieli . Także coś z tym zrób . Taka rada odemnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
radio internetowe, jak stworzyć, jak zacząć, szablony radiowe, skrypty radiowe, support shoutcast, prezenterzy, mixery, konsole, dj, licencja zaiks, licencja radiowa, jak założyć radio, jaką licencję kupić, do radia, cast, centrum shoutcast, forum o radiach internetowych, własne radio internetowe