Jak dla mnie za prosta jest ta strona, dużo zaokrąglanych prostokątów.
Mogłeś również umieścić więcej kolorów, strasznie szara ta strona...
Oczywiście rozmieszczenie wszelkich bloków może być, ale jak wspominałem wcześniej... Przydałoby się bardziej ożywić to wszystko.
Co do kolejnego szablonu wypowiem się tak.
TOP mogłeś bardziej urozmaicić w grafikę, i dla mnie napis CENTRUM DOWNLOADu Jest trochę za duże.
Bloki u góry i po bokach dla mnie są ciut za szerokie... mało miejsca jest na środku dla treści.
Fajny pomysł z tym carbonem w nagłówkach bo ja też do jednego swojego projektu go użyłem
Myślę, że jakbyś bardziej rozbudował ten portal graficznie to by był nawet fajny projekt, teraz dla mnie jest taki średni.
Za pierwszy lay dałbym 4,5. Za drugi zaś 6 w skali od 0 do 10.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
radio internetowe, jak stworzyć, jak zacząć, szablony radiowe, skrypty radiowe, support shoutcast, prezenterzy, mixery, konsole, dj, licencja zaiks, licencja radiowa, jak założyć radio, jaką licencję kupić, do radia, cast, centrum shoutcast, forum o radiach internetowych, własne radio internetowe