Witam, wszyscy proszą o jingle pod swoje radio... oczywiście za kasę, ja w ramach promocji zrobię 3 jingle za darmo, mogę podłożyć sam vocal. Nie jestem amatorem i gościem typu "jazda life remix" tylko dosyć obeznanym w teh branży. Moje doświadczenia to praca w Studio Produkcji Dźwiękowych, Zwariowane Melodie w dziale młodzieży. TYLKO 3 VOCALE za darmo, proszę zgłaszać się na: przemkg23@o2.pl
TYLKO 3 VOCALE za darmo, proszę zgłaszać się na: przemkg23@o2.pl Chyba wyraźnie napisane?;/ Jezu co sie z tymi polakami dzieje.. nawet czytac dobrze nie potrafia..
Kontakt ze mną wyłącznie przez e-mail, w zgłoszeniu proszę zawrzeć tekst jak ma zawierać jingiel. Robię tylko 3 jingle (1 dla jednej osoby) i adres na który ma być wysłany vocal.
Pisze w tym temacie ponieważ podany w-mail jest nie poprawny.
vocal = Radio Enter.... Najlepsza muzyka w sieci
Bardzo proszę o zrobienie tego jingla. W zamian proponuje zamieszczenie
pana reklamy (strony www, radia itp.). Jingla prosze wysłac na tego
e-maila igon1016@wp.pl .
Witam podany adres email jest nieprawidłowy ? więc napiszę tutaj:
Bardzo proszę o zrobienie jingla jego treść:
"Amster FM - Najbardziej rozegrane radio w Sieci ! Tylko u Nas Najlepsze gorące hity ! www.amsterfm.pl " <---- lub coś w tym stylu aktulanie nie mam jakiegoś konkretnego pomysłu na jingla ale może sam coś wymyślisz lub ewentulanie dołożysz to tego tekstu Jingla proszę mi przesłać na mój adres email: djrush@gery.pl
Witam, po moim poście zasypało mnie mnóstwo ofert, które zrealizowałem... limit 3 jingli został już wyczerpany, pozdrawiam i zapraszam na Multifonika.net, tam też znajdziecie mój głos (temat do zamknięcia)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
radio internetowe, jak stworzyć, jak zacząć, szablony radiowe, skrypty radiowe, support shoutcast, prezenterzy, mixery, konsole, dj, licencja zaiks, licencja radiowa, jak założyć radio, jaką licencję kupić, do radia, cast, centrum shoutcast, forum o radiach internetowych, własne radio internetowe