Poszukuję pomysłu na tematyczną stronę www/bloga lub forum.
Wiem, że dzielenie się swoimi pomysłami nie jest takie fajne jakby się wydawało, ale może jednak ktoś podrzuci jakiś pomysł?
Za każdą propozycję "pomógł", a osoba, która podrzuci mi pomysł, który wykorzystam dostanie reklamę na stronie, a z czasem może i pieniądze.
Moje zainteresowania nie grają tu roli bo mogę stworzyć coś nowego i podszkolić się w tej dziedzinie.
Zapraszam do pomocy
Pomógł: 10 razy Wiek: 15 Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 173 Skąd: 100-lica
Wysłany: Czw 18 Mar, 2010
jakieś duże FAQ dla zielonych radiowców
czyli od początku do końca jak założyć radio itp.
albo jakiś portal młodzieżowy o muzyce, sporcie, szkole i coś rozrywkowego jak imprezy i koncerty. (jak rozkręcę radio to jakaś współpraca mogła by być:))
_________________ Jeśli Pomogłem Kliknij "POMÓGŁ" - Dzięki
Czekam na dalsze propozycję, a narazie powiem co i jak z propozycjami
Forum warezowe - odpada
Forum o sporcie - też odpada bo interesuję się jedynie F1,a inne dyscypliny tak sporadycznie
Blog ogólnie o muzyce, faq dla zielonych, nowości z radii internetowych i świata muzyki - pomysł super, ale jeszcze się zastanawiam.
Za wszelkie dotychczasowe propozycję serdecznie dziękuję, poleciały pkt. pomógł
Pomogła: 11 razy Wiek: 99 Dołączyła: 08 Sie 2009 Posty: 360 Skąd: NPR/ATL/Poznan
Moje Radio: brak
Hmm... Mi się wydaje, że dotychczas przedstawione pomysły nie są zbyt dobre, ponieważ to już istnieje. Zarówno portal o radiach, forum warezowe, sportowe - tego jest pełno. W dawnej rozmowie z Fire'em na GG wpadliśmy na pomysł stworzenia pewnego portalu społecznościowego, który byłby niewątpliwie nowością. Co prawda, pomysł powstał w żarcie, ale myślę, żeby go dopracować, to mogłoby się nawet udać ;] Nie wiem, czy nasz szanowny pan zajmujący się forum wie, o czym piszę ;D
Aby nikt nie ukradł pomysłu (oczywiście mam do was pełne zaufanie, ale i tak nie napiszę go publicznie ;D), prześlę Ci szczegóły na PW. Gdyby udałoby się zrobić z tego jakiś większy projekt, to by to wypaliło ;d
_________________ NIE POMAGAM NA PM! Masz problem? PISZ NA FORUM!
levyhacker1 Pomógł: 2 razy Dołączył: 31 Sty 2009 Posty: 44
Moje Radio: Radio ZET i RMF FM.
Nie powiedziałbym, że eRadii nie da się przebić, i że "nie ma sensu tworzyć kolejne fora" - jest sens, jest sens. Po za tym, eRadia mozna przebic. :-P . Mowie, co myślę, i co wiem .
Wszystkie wasze pomysly - "idą" w stronę tworzenia PORTALU O RADIACH (ktorych juz jest od cholery, a po drugie - bylaby to konkurencja dla eRadii, a takich stron nie mozna tutaj reklamowac).
Cytat:
jakieś duże FAQ dla zielonych radiowców
Bezsens. I tak znajdą się debilie, które nie będą potrafiły zrozumieć danego tekstu, w takim FAQu, "kurde, nie działa znowu, no!!!!!!". Wystarczą takie portale i fora jak eRadia. FAQu mozna dodac na eRadia, pogadaj z Novikiem, moze cos wymysli ... .
Cytat:
.ja bym dodał nowosci z radi jeszcze i bylo by super sam bym zagladał na to forum
Kolejny bezsens, bo takie rzeczy juz sa, np. na glownej stronie eRadii, a po za tym, sa portale z newsami o radiach: mediafm, mediarun, i wiele, wiele innych.... GooGle.pl szukanie nie boli .
Piszecie/dodajecie (na forum) takie propozycje, które już są w "necie", i nie ma potrzebny robić tego samego!.
Bo po co ? Jak już jest jedna strona, to po co druga taka sama?.
Ja pomyslu nie mam, i nie pomoge. Chociaz od siebie moge cos dodac, wejdzcie sobie na takie fora do reklamy: LINKARNIA/ZAREKLAMUJ.INFO, i zobaczcie jakie strony sa czesto tworzone , to takich nie tworzcie znowu. A jakie miej, to mozecie zrobic dla takich, małą konkurencję.
Warez jest nie legalny, a po za tym, warezow jest juz MNOSTWO W SIECI. I co któreś tam, upada lub jest usuwane przez hosting. Pamietajcie, warez w Polsce jest nielegalny.
Jak nie masz pomysłu na stronę, to w ogolę - nie twórz jej.
ones Pomógł: 4 razy Dołączył: 04 Mar 2010 Posty: 64
pindol.pl - skontaktuj się z właścicielami i pomyśl nad tym. Mieli już na początku świetną koncepcję, która zginęła gdzieś..
Kolejne świetne propozycje za które oczywiście bardzo dziękuję.
Aktualnie rozważam pomysł Max, który okazuje się być bardzo dobry i godny utworzenia go w internecie
Cały czas temat jest otwarty i możecie zgłaszać swoje propozycje
Pozdrawiam!
ones Pomógł: 4 razy Dołączył: 04 Mar 2010 Posty: 64
Portale społecznościowe są już nudne.. To nie jest popularne, opłacalne aby tworzyć jeżeli nie ma się ogromnych środków na kampanie reklamową, PR oraz inne duperele
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
radio internetowe, jak stworzyć, jak zacząć, szablony radiowe, skrypty radiowe, support shoutcast, prezenterzy, mixery, konsole, dj, licencja zaiks, licencja radiowa, jak założyć radio, jaką licencję kupić, do radia, cast, centrum shoutcast, forum o radiach internetowych, własne radio internetowe