Forum o radiach internetowych! Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Dziecięce prezerwatywy...
Autor Wiadomość
Dj Fire 
aka. TEDPT

Wysłany: Pon 08 Mar, 2010   Dziecięce prezerwatywy...
   Moje Radio: www.RadioTP.pl

Producenci najróżniejszych rzeczy doceniają dziecięcy target, który z roku na rok przynosi im coraz więcej zysku. To prawda, że najmłodsi nie dysponują środkami porównywalnymi do zarobków ich rodziców, ale po co im pieniądze, jeśli posiadają tak ogromną siłę przekonywania? Wystarczy obejrzana reklama i rozpracowanie rodziców. Większość, prędzej czy później, zmięknie i zaspokoi zachciankę potomka.

Jeśli chęć posiadania połączymy z coraz większą dojrzałością najmłodszych, wtedy otrzymamy produkt na miarę XXI wieku. Mowa o prezerwatywach w najmniejszych rozmiarach. Specjalnie dla aktywnych i odpowiedzialnych 12-latków. Kondomy Hotshot produkowane są przez szwajcarską firmę, która przejęła się wynikami badań wskazujących na to, że spora grupa dzieci w wieku 12-14 lat nie zabezpiecza się ze względu na nieodpowiedni rozmiar gumek standardowych – donosi „Daily Mail”.

Produkt trafia właśnie na rynek szwajcarski, ale priorytetem jest Wielka Brytania, gdzie coraz młodsi zaczynają współżycie i, niestety, wśród nich odnotowuje się ogromną liczbę niechcianych ciąż. Czy prezerwatywa specjalnie dla najmłodszych odmieni sytuację? Czy wszyscy nie zabezpieczający się, mają problem z rozmiarem, czy może z rozsądnym myśleniem?

Prezerwatywy Hotshot są takiej samej długości, jak te najpopularniejsze – 190 mm. Różni się jednak obwód, który zmniejszono ze standardowych 52 do 42 mm. Badania wykazują, że prawie 1/3 aktywnych seksualnie młodych ludzi narzeka na rozmiarówkę gumek dostępnych na rynku.

Co o tym sądzicie????

The Exotic Disco Project Team
Zagramy gościnnie w radiach ;) Więcej na gg: 5023968
Zapraszam www.TEDPT.eu

swivel 
GRAFIK No.1

Ostrzeżeń:
 2/3/5
Wysłany: Pon 08 Mar, 2010   
   Moje Radio: http://radiolife.pl

Dj Fire, ale żeś pojechał... jak zobaczyłem tytuł to oplułem herbata laptopa. Według mnie jest to bardzo dobry pomysł, takie prezerwatywy powinny wejść na polski rynek to by mniej dzieci na tym forum było hehe:D Ja tam z rozmiarami nigdy problemow nie miałem, ale napewno niektórym sie to przyda. Pomyśł 100% dobry. :o :mrgreen: :lol:

Ps-Studio.eu>> Wakacyjna przerwa.

after 
ALFONS No. 2

no 12-14 lat to lekkie przegięcie :D
ale jak ktoś ma "mniejszego" to lepiej dla niego :mrgreen:

Dj Fire 
aka. TEDPT

Moje Radio: www.RadioTP.pl

Ja tu myślałem, że będziecie mieć poważniejsze podejście do tego :D

Bo dla mnie to przesada, jednak z drugiej strony skoro takie dziecko godzi się na sex, to będzie go robiło z mniejszą obawą "wpadki" :mrgreen: Ehhh :)

The Exotic Disco Project Team
Zagramy gościnnie w radiach ;) Więcej na gg: 5023968
Zapraszam www.TEDPT.eu

after 
ALFONS No. 2

no skoro dzieci robią dzieci to naprawde przegięcie :D bo tych wpadek jest tyle z powodu tego że dzieci takie nie wiedzą co i jak :P wejdzie taki człowiek na np. redtube i od razu chce zarywać dziewice w podstawówce. A na 99 % o wiele się nie zmniejszy liczba takich "wpadek" z powodu mniejszych prezerwatyw :mrgreen: bo i tak większość ich nie kupuje nawet jak są ich rozmiary. Takie jest moje skromne zdanie :D Heh... :D

Clubpromotionpl 
www.clubpromotion.pl

Dla mnie to jest śmieszne. Ponieważ który mały człowiek w wieku 12 lat pójdzie po gumke do apteki ?? prędzej ze wstydu się schowa lub będzie się bało iść. Po drugie uprawianie sexsu w wieku 12 14 lat to lekka przesada bo przecież to są dzieci bez żadnej wiedzy na temat zabezpieczenia się tym bardziej o nakładaniu gumki na członka większość 12 nie potrafi czytac ze zrozumieniem a co dopiero przeczytać instrukcjię obsługi jak się to gumke powinno nałożyć.
A po trzecie ten świat to coraz bardziej schodzi na psy tak mi się wydaje.

Rafael B. 

To co się dzieje na świecie to masakra jest.
No jak 12latek może współżyć? Chore, ale dobrze, ze chociaż jakieś rozwiązanie jest.

ones 

W Anglii jest to normalne. Normalny stosunek dzieci w wieku 12 lat. ;) Tam na pewno uzyska to poparcie.. ;)

Paweł 
Dark Side Group

Wysłany: Wto 09 Mar, 2010   

Nigdzie nie uzyska to popracia jak byś się czuł z myślą że twoja 13 letnia córka puka się w podstawówce na przerwie w szatni czy gdzieś ? to jest głupota ludzka tak zwane wyłudzanie pieniędzy prędzej czy później watykan zabroni sprzedaży tego :)

Maniek 
SPAMER No.1 :D

Moje Radio: www.radioftb.net

Jakie rozwiązanie to czysty debilizm kto to wyprodukował i wymyslił, ciekawe cy autor tego projektu ma tez swoje dzieci chyba jego potomstwo musiało w tym wieku nieźle szaleć.

ones 

Myślicie, że debilizm ? Moim zdaniem już od tego wieku powinno kształcić "młodzież" co jest czym i jakie są skutki. Społeczeństwo coraz szybciej głupieje, coraz szybciej dorasta. Ja sam (jak już będę miał swoje dzieci), będę o tym rozmawiał lecz także o tym przestrzegał. Że ten wiek nie jest odpowiedni. Jakie będą tego skutki. Ale także wolę aby było przygotowane. Aby do mnie jako do Ojca zwróciło się z prośbą o pomoc w każdej sprawie. Nie lepsze są takie perspektywy ? Polacy są ograniczeni w takim rozumowaniu. A szkoda.

Maniek 

Rozmowy a czyny to wielka róznica tu mówimy o seksie w tym wieku a nie rozmowach.

ones 

Myślisz, że rozmowy i dobre wychowanie przed czymś nie przestrzega? Tak samo zajęcia dla dzieci? Skąd się to bierze? Z nudów.

Maniek 

Znam takie osoby które niby są dobrze wychowane, przed swoimi rodzicami i otoczeniem domu, wychodząc za bramy domu wstepuje w nich diabeł, a to dlatego że wszystkiego im zabraniano, jeśli chodzi o zajęcia chyba chodzi Tobie o wychowanie do życia w rodzinie, hmmm tandeta bo jak chodziłem do 6 klasy podstawowej to więcej o tym wiedziałem niz oni tam gadali, trzeba sie przyzwyczaić ze coraztomłodsze pokolenie tak będzie postępować, ale niestety takie kondony dla 12 latków w tym niepomogą.

ones 

Wysłany: Sro 10 Mar, 2010   

Każdy może mieć swoje poglądy i swoje zdanie ;) Ja się z twoim nie zgadzam ale już nie będę tego tematu dłużej ciągnął .. ;) Niektórzy nie dadzą się przekonać do racji drugiej osoby ;)

Odpowiedz do tematu