Wysłany: Pią 05 Mar, 2010 [Problem] Jak zrobić by było 2 DJ na raz na serwerze? Moje Radio: Ars - Radio
Witam, zrobiłem swoje radio z kumplem. Jak ja jestem połączony to on nie może się połączyć, a chcemy we 2 pogadać razem na radiu. Używam programu SAM Broadcaster 4.3.6
pamiętaj aby wersja skypa była starsza najlepiej 3.0
Uzasadnisz to jakoś? Ja ostatnio realizowałem dość obszerny materiał właśnie z wykorzystaniem Skype i nie miałem najmniejszych problemów z jego najnowszą wersją. A jeśli zależy nam na jakości i osoby, z którymi to realizujemy są w miarę obyte z techniką, to i tak najlepiej zastosować Teamtalk lub Fideliphone.
_________________ Zapraszam do http://www.radiohost.pl Kilkuletnie doświadczenie, 7 dni testu bez zobowiązań. Piloty mp3, aac+, transcoder, serwery shoutcast TV, piloty TV. Pozdrawiam Michał Zieliński.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
radio internetowe, jak stworzyć, jak zacząć, szablony radiowe, skrypty radiowe, support shoutcast, prezenterzy, mixery, konsole, dj, licencja zaiks, licencja radiowa, jak założyć radio, jaką licencję kupić, do radia, cast, centrum shoutcast, forum o radiach internetowych, własne radio internetowe