Już mogę powiedzieć, że jeden głos będzie unieważniony jednego użytkownika, a za nabijanie się na takich ankietach osoba nabijająca się może ponieść konsekwencje
_________________ Pomogłem ? ;> Kliknij "POMÓGŁ"
The Exotic Disco Project Team
Zagramy gościnnie w radiach Więcej na gg: 5023968
Zapraszam www.TEDPT.eu
Zgłupiałeś? Wstydzisz się tego że masz 13lat to wyjdź i nie wracaj. Nie denerwuj mnie z samego rana bo ta ankieta ma powiedzieć prawdę, a nie bo chcesz być fajny i zaznaczysz sobie 18
Stawiam na 18 - 21, aczkolwiek mam 13
Zgłupiałeś? Wstydzisz się tego że masz 13lat to wyjdź i nie wracaj. Nie denerwuj mnie z samego rana bo ta ankieta ma powiedzieć prawdę, a nie bo chcesz być fajny i zaznaczysz sobie 18
;/ nie wstydzę się, nawet jestem z tego dumny ;p
Cytat:
Stawiam na 18 - 21, aczkolwiek mam 13
w tej wypowiedzi chodziło mi o to, że wg mnie najwięcej na tym forum jest osób, którzy mają 18-21 lat!
a proszę uprzejmie, cała przyjemność po mojej stronie :D
levyhacker1 Pomógł: 2 razy Dołączył: 31 Sty 2009 Posty: 50
Wysłany: Sro 17 Mar, 2010
Moje Radio: Radio ZET i RMF FM.
Ja już zaznaczyłem. Dobra Ankieta. Na pewno, 50% osób zaznaczyło :
11 - 14
15 - 17
hehehehe .
A tak przy okazji, 13letni chłopczyku z góry, masz pozowlenie na reklamowanie portalu o tej samej tematyce "Inter...." ? . Co z tego że stronę robisz, ale reklamujesz, i wiemy dobrze co tam się znajdzie. Admini warn się należy, za łamanie regulaminu.
edit Fire: Dzięki za uwagę
Ostatnio zmieniony przez Dj Fire Sro 17 Mar, 2010, w całości zmieniany 1 raz
A tak przy okazji, 13letni chłopczyku z góry, masz pozowlenie na reklamowanie portalu o tej samej tematyce "Inter...." ? . Co z tego że stronę robisz, ale reklamujesz, i wiemy dobrze co tam się znajdzie. Admini warn się należy, za łamanie regulaminu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
radio internetowe, jak stworzyć, jak zacząć, szablony radiowe, skrypty radiowe, support shoutcast, prezenterzy, mixery, konsole, dj, licencja zaiks, licencja radiowa, jak założyć radio, jaką licencję kupić, do radia, cast, centrum shoutcast, forum o radiach internetowych, własne radio internetowe