Wysłany: Czw 18 Mar, 2010 2 Layouty Dla radia na sprzedaz!
Witam.
Mam do sprzedania Layout Dla radia wykonany prze zemnie. Cena jest do negocjacji ze mna.
Narazie nie mam dokladnej ceny za ten szablon. Jest on bez kodowania ale za pewna doplata mozna by go zakodowac. Jest on w xHTML jak ktos chce moze probowac pod PHP
Screen:
Ceniajcie oraz chce abyscie powiedzieli jaka byscie dali za niego cene
Nawet 5zł bym nie dał a ty chcesz już sprzedawać...
levyhacker1 Pomógł: 2 razy Dołączył: 31 Sty 2009 Posty: 50
Wysłany: Czw 18 Mar, 2010
Moje Radio: Radio ZET i RMF FM.
Cytat:
Nawet 5zł bym nie dał a ty chcesz już sprzedawać...
Hahahahahhah xD. xD.
PROFESJONALISTA się odezwał.
Gorsze lay'e widziałem, które chodziły na tam forum po 5-dyszek. Na innych forach nie takie szablony, userzy wrzucali do sprzedaży. . I zarabiali na tym . .
Za pierwszy lay - ja bym dał - 20 zł max.
Za drugi lay - ja bym dał - 40 zł max, bo nawet fajny .
:):):).
.
eeee tam ja tylko tak zrobilem bo sie nudzilem akurat jezeli ktos bedzie chcial kupic to niech kupuje nie mowie ze nie a jak ktos nie chce no to spoko. i co chcecie to se gadajcie :D dla mnie zwisa i powiewa te komentarze :D
Electr0, oj mylisz się. Nie mam tylu lat. Nie mieszczę się w tym przedziale wiekowym :-( .
Electr0, udajesz wielkiego pro i grafika, ktorym nie jestes. Widzialem twoje inne prace, porazka.
Nie przejmuj się tym, Electr0 tak zawsze
Co do powyższych prac to drugi zdecydowanie bardziej do mnie przemawia. I wkońcu coś innego niż te wszystkie vgh i vhs ;d
_________________ Nie wstydzę się pisać poprawnie po polsku.
Pomagam, bo chcę, a nie dla "pomógł".
--
..wolę być niedoskonałą wersją siebie, niż najdoskonalszą wersją kogoś innego..
ones Pomógł: 4 razy Dołączył: 04 Mar 2010 Posty: 54
Wysłany: Czw 18 Mar, 2010
Powiem wam, że te designy. Jeżeli można tak nazwać to, ja bym nazwał nie dokończonym szkicem każdą z prac ale mniejsza o to..
Gorsze prace graficzne ludzie chcieli tu sprzedawać . Prace lepsze niż większość pokazywanych, oddawanych do oceny prac.
Electr0, oj mylisz się. Nie mam tylu lat. Nie mieszczę się w tym przedziale wiekowym :-( .
Electr0, udajesz wielkiego pro i grafika, ktorym nie jestes. Widzialem twoje inne prace, porazka.
inne jakie ?? a ty pokaż coś pro elo kozaku przez neta.
levyhacker1 Pomógł: 2 razy Dołączył: 31 Sty 2009 Posty: 50
Wysłany: Pią 19 Mar, 2010
Moje Radio: Radio ZET i RMF FM.
Cytat:
pokaż coś pro elo kozaku przez neta.
Z pajacami nie dyskutuje .
Na tym forum widzialem w dziale grafika.
Nie udawaj grafika, bo nim nie jestes, tylko pseudografikiem jestes.
Nie prowokuj bo az zal z toba rozmawiac, i offtopujesz temat. Dziwie się, dlaczego, żaden z modów jeszcze tego nie zauważył.
Pozdro Cwaniaku.
sumik Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Sty 2009 Posty: 26
Wysłany: Pią 19 Mar, 2010
Ciekawe czy Ktoś z was "Cwaniaki" by zrobił nawet taki szkoda gadać nie znają się a głupio komentują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
radio internetowe, jak stworzyć, jak zacząć, szablony radiowe, skrypty radiowe, support shoutcast, prezenterzy, mixery, konsole, dj, licencja zaiks, licencja radiowa, jak założyć radio, jaką licencję kupić, do radia, cast, centrum shoutcast, forum o radiach internetowych, własne radio internetowe